Bli massagekund – så gör du

Vill du bli min massagekund?

Välkommen till Fysio3 i Eskilstuna!

Där jobbar jag som massör på fredagar ihop med två naprapater, ytterligare en massör och en sjukgymnast. Boka tid hos mig genom Fysio3:s hemsida. Taxan för våra behandlingar är 590 kr/45 min. Om du behöver andra tider än fredagar, dra ett trevligt mejl till annaklaralinden@gmail.com, så ska jag göra mitt bästa för att klämma in dig i livspusslet. Och om inte det går, så kan jag slussa dig vidare till andra massörer jag gillar.

Och om du har förslag på samarbete där mina färdigheter inom massage kan komma till nytta, så tveka inte att kontakta mig även för detta!

Jag är diplomerad massör inom klassisk svensk massage sedan februari 2017 och utbildad hos Friskvårdsgruppen. I februari 2018 kompletterade jag med diplomet för triggerpunktsbehandling, och i december 2018 är jag även utbildad bindvävsmassör. Jag har massage som bisyssla, med mottagning både hemma hos mig och hemma hos kunder.

Att bli massör är en dröm som blev verklighet tack vare en resa till Pyrenéerna 2016. Då fick jag nämligen lära mig några after hike-grepp av min kära reskamrat Therese – som ansåg att jag hade bra händer för massage.

Oljan jag använder är olivolja (just nu en socialistisk från Palestina). Givetvis ekologisk. Men inte kokosolja, den luktar för mycket kokos. Provlyssna gärna min favvo-massagelista på Spotify (tack PO):

 

Min favoritmuskel?

Gastrocnemius såklart – den tvehövdade yttre vadmuskeln. Namnet kommer från grekiskan och betyder ungefär ”benets mage”. Och magen speglar ju själen. Fint va?

Så fick ni veta det också.

img_0877

Annonser