Hej 👋

HÀrmed har min cykelglÀdje officiellt ÄtervÀnt.

Den kom idag pÄ grusrallyt nÀr jag hamnade pÄ fel sida en sten i en nedförsbacke och parerade för att fÄ fortsÀtta kasta mig utför med crossen.

Den kom i lördags pÄ FÀringsö nÀr vi cruisade runt tvÄ dagar i rad och fikade knÀckig hallonvegantÄrta med kokostÀcke pÄ Juntras Grönt. Ja, Àven dag tvÄ, teslaburna, fikade vi hallontÄrta. Samma.

Och i fredags nÀr Anne helt spontant hörde av sig och vi tog oss en flowing aw i kvÀllssolen pÄ JÀrva.

Den kom förra helgen nĂ€r jag och Robert gick upp tidigt (!) för att trycka Ösmo-rundan i motvind. Vid Ă„tta stod jag utanför hans port pĂ„ söder. Ja jamen. Sen drog vi. Lite kallt i motvinden var det. Vi trampade pĂ„ och rev av snack och prepp inför det vĂ€ntande tempot. Finfin medvind kom efter tio mil, och vi kunde bocka av ett helt ok distanspass.

För sÄ ska det blir nu fram till Sverigetempot. Ett lÄngt ett minst per helg, och sen öka pÄ. Varvat med allt annat som har med tempot att göra sÄsom sömn-strategier. Jag som inte tyckte jag hade nÄgot att bli stark för, har plötsligt fattat att det har jag visst, nÄgot riktigt lÄngt.

DÀrmed vÀdrar cykelglÀdjen Àven morgonluft i helgen. DÄ vankas tvÄ dagars lÄngdistans med bÀsta Anne. Roslagen, racer, ljumma vindar och 2*200k.

Vinkar hej till lusten att ta mig an denna sÀsong, utan den vintertrÀning jag borde gjort men med en massa annat viktigt i bagaget.

Slut pÄ inlÀgget.

🌞🌞🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s