Har väl städat ur och är redo för Tullinge helt enkelt

Söndagskväll på er. Pustar lite efter tolv timmars flyttstök och bök i lägenheten. Och utanför, det blir som sig bör en tripp med Aimo till Tullinge. Denna gång var jag extra duktig enligt mig själv: blott fyra Ikea-kassar och en flyttkartong! Och imorgon cykeln och resten i en ryggsäck på pendeln.

Min lägenhet har nog aldrig varit såhär ren. Nåt rätt har man gjort här i livet när en barndomsvän kommer och flyttstädar helt frivilligt. Under hennes arbetsledning blev det till slut ordning på mitt eget packande så att hon fick vara ifred med trasor och borstar och kunde gå lös på min smuts.

Vi kunde båda konstatera att det på något sätt är roligare att dels städa hos någon annan, men framför allt ihop med!

Efter fem timmars fejande under mitt uptempo gnolande flyttplock (var kommer alla småpryttlar ifrån??), gjorde vi en deal.

Hon kommer och städar med mig en gång i månaden. I gengäld får hon massa goda raw food-bollar och smaskiga linsgrytor och alltid en stor burk sesampasta.

Sedan var det dags för mig att pallra mig upp på vinden med det sista. Sedan in i hyrbilen och köra söderut och stanna på en liten lussebulle. Var ju ändå advent så hyrbilens taxameter fick ticka hur mycket den ville. Hemåt och sen parkera lite snyggt framför en annan aimo.

Älska när man delar tjänster. Ingen är bra på allt och allt tråkigt blir roligt i bra sällskap med arbetsledning.

🌹

Och hade jag samlat på läskiga dockor hade jag direkt adopterat den här lilla gräddbakelsen till sockerkakspingla som kunnat skrämma skiten ur vilken cykeltjuv som helst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s