Klädsim!

Lovers!

Klädsimmens vattentemperatur är här. Den är fortfarande dykbar, men kan göra lite ont i huvudet för den ovane som doppar huvudet. Och näckar man är det riktigt friskt.

Därmed:

Ett kom igång-tips till alla som alltid velat bada kallt är att börja med kläderna på. Och då gärna kläderna man nyligen tränat i eller på något sätt blivit svettig i. Tajta är bra och betyder oftast cyklat eller sprungit eller kanske gymmat.

Beroende på hur man känner sig så väljer man att outa eller gömma sitt dopp. Jag är alltid kaxig efter gymmet så då outar jag gärna mitt på Hornsbergs strand. Det kan också hjälpa att komma in i ett mood av att vilja visa upp sig och sitt dopp för hela världen.

Då badar man helt enkelt snyggare!Så idag vid lunch sladdade jag ner längs strandpromenaden på crossen och parkerade lite nonchalant på bryggan. Väl uttänkt placering som såg ut att vara slumpmässig, check.

Vill man visa upp sig stajlar man lite på bryggan tänk yogarörelse, och tar av sig yttre tröjan och strumpor. Sen kliver man i på stegen utan att tveka. Att visa upp sig har den effekten! Man vill vara graciös och bada snyggt!

Klädsimment är såhär års perfekt för att impa på folk: kliv i utan tvekan, de som går förbi tycker att vattnet ser kallt ut och du framstår som hjälte. Själv har du fått ett uppfriskande sim som tack vare förestående träningspass kyler lagom!

Slut på tips-inlägget, och behåll strumporna på om det är kompressions-, palla ta på och av sådana för ofta 🤙

20201017_1505541203012895038484946.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s