1 juli 2020

Älska spontansällis!

Det var känslan idag när jag skulle hem från firandet av Upplands Väsbys badgladaste 6-åring, tillika min systers yngsta son. Min syster ville cykla med en bit, klart hon skulle!

Ivar, lär mig se så där söt ut uppifrån

Fin-racern med den röda styrlindan plockades fram och jag dreglade som vanligt på min systers snygga hjälm. Vi satt upp och började trampa, hej då Klara kommer tillbaka om sexton kilometer! Sedan trampade vi mjukt iväg genom den gröna julikvällen, sida vid sida. Som det är när man plötsligt blir två på färden, så njuter man av grönskan och småpratar lite mysigt om egentligen ingenting alls och samtidigt viktiga saker som att detta faktiskt var första gången vi cyklade racer ihop, och hur växlarna kanske behöver justeras och hur bra det är med nya cykelbanan. Så bred och välsvarvad i varje kurva, ända fram till Sollentuna nästan, när den blir klar.

Så kom en busshållplats och där hade åtta kilometer passerat. Klara vände och vi kostade på oss en cykelkram och första juli hade bara två timmar kvar. Jag skulle just till att sätta på musik, men det behövdes inte, det var en sådan kväll när jag hörde musik och sjöng med i massa låtar utan att ens ha musik på.

När jag var några kilometer från bron mellan Karlberg och Kungsholmen, så kom jag till ett vägval. Jag valde vänster, ety Ingenting skulle få finnas kvar till nästa gång.

Sedan påmindes jag om att 1 juli även var mitt andra hemlands nationaldag, så jag fick lov att svida om och låta mig omslingras av världens näst vackraste flagga och berätta för mina nära och kära i Klippiga bergen att jag tänkte på dem.

Sedan var 1 juli nästan slut, grattis Eva på mitt förra jobb som fyller denna dag!!, och nu somnar jag snart vid tangenterna, länge leve dig för alltid, 1 juli 2020.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s