Om Grön cyklist vore en mysig, sponsrad återbruks-inspo-blogg

…så skulle jag lätt blogga om kaffe. Både varför det bör vara hett och svart och starkt. Och mer specifikt de plastförpackningar som man kan göra fiffiga små behållare av, med mycket enkla medel.

Jo, för nu blir det ju en herrans massa kaffe drucket hemmavid. Och så har man ju alltid allting i badrumsskåpet i en enda röra. Och så kan man lätta upp i denna röra genom att tillverka små rektangulära burkar med olika fina tryck!

Man tar helt enkelt paketet, diskar ur med vatten, och klipper av ungefär där det står Arvid Nordqvist. Så viker man ned en lagom bred kant till så långt som man känner för och dens står stadigt. Sen plattar man till i botten. Den som vill, klipper till en bit av en havremjölksförpackning av den del du inte ska förgro basilika i, och lägger i botten för extra stadga.

Klart!

Sedan kan du välja vilken sort som passar var och då kanske du får ett nytt favoritkaffe bara på grund av hur förpackningen ser ut.

***

Typ skulle jag skriva, om det var en inspo-återbruksblogg. Och så lägga lite olika foton med lämpliga filter för att visa användningsområden. Så att man ser vad det kan vara i: tops, Alvedon, smycken, sånt man vill ha i skåpet men inte vill ska synas.

Och som omslagsbild skulle jag välja bilden från just badrumsskåpet, där mina tandborstar har slutat ligga med varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s