På den elfte ska det ske

Imorgon smäller det!!

Yo lo, sorry hög men ska cykla till jobbet imorgon. Spenderade nyss två timmar med att ge kärlek åt crossens bakhjul som lät lite för mycket. Jag bände loss hjulet, felsökte och passade sedan in det mellan bromsskivorna. När det fortsatte låta, fast annorlunda, gjorde jag om det. Då fick jag plötsligt bända isär beläggen, och sådär fortsatte det.

Jag ska cykla 25 kilometer. Det är en udda distans, tidigare enbart nyttjas som gryningsintervaller i Eskilstuna. Pendling är normalt 45, och normalt över ängar och genom skogspartier.

Dessa 25 går däremot på cykelvägar som förmodligen är fyllda med dödsgrus.

Duscha ska jag ändå göra. Blir ju dels första cyklingen sedan jag var sjuk, och dels årets premiär. Och såklart speciellt att äntligen få cykla denna sträcka!

Jag ska tydligen köra mot Huddinge genom villakvarter. Sedan följer jag spåren och kommer förbi Flemingsberg och till slut är jag i Årsta. Där tar jag tydligen Liljeholmsbrom och sedan VÄSTERBRON över till Kungsholmen *dreglar* sedan följer jag som vanligt norr Mälarstrand förbi stadshuset som vanligt.

Det största orosmolnet är navigeringen i Älvsjö eftersom jag aldrig har cyklat där och kartan ser otäckt slingrande ut.

Den största källan till glädje blir när jag kommer till jobbet och låser cykeln som det vore den naturligaste saken i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s