Bloggens fyra nyårslöften

Hej läsare!

Bloggaren här. tänkte outa några nyåslöften så att ni vet vad ni har att vänta 2020.

För klart bloggen ska ha löften. Den behöver det! Ni behöver det, jag behöver det, cykelsporten kräver det.

Jag har alltid varit lite försiktig med att lova blogg-saker. Jag vill ju att min blogg ska leva i ett flow av det som trillar ur fingrarna när jag lägger dem mot tangentbordet. Men vissa saker kan man ändå lova.

  1. Kortare meningar. Detta är ungefär lika universellt som om jag skulle lova mig själv att komma i tid till saker. Men ska det lovas så ska det! Och jag lovar att fortsätta klippa i texten så den blir läsbar.
  2. Mer miljö. Även detta är ett ständigt löfte. Men jag har en del idéer både om olika intervjuer och olika filmklipp jag skulle vilja berika den här gröna cykelbloggen med. Samt en del produkttester och djupdykningar. Bortom återvunnen polyester och miljöanpassad kedjeolja, som jag redan har skrivit om. Och diverse småtester av energikakor samt någon skräpplockaraktion. Jag lovar mer miljö för att jag vet att bloggen har den kapaciteten.
  3. Laga fler slangar. Detta måste vara det enklaste miljölöftet. Kräver bara att man lär sig laga slangar så att det håller. Om man kan det, så gynnar det ju präktigt nog både miljön och plånboken, om än inte alltid humöret eller tålamodet. Men vill man, så är det bara att bänka sig framför teven och ta fram lagningssatsen. Och så blogga om det hela sedan såklart, och belöna sig själv för varje lagad slang! Vet att vissa av er läsare är flitigare lagare. Men jag vet också att vissa är flitiga punkare och icke-lagare. Låt oss bli bättre lagare tillsammans!
  4. Fortsätta flowa fram inlägg. Bloggen lever inte utan finger-flow. Så oroa er inte, jag kommer alltid skriva om det som kommer ut ur fingrarna och inget annat.

Måndagskram och vinterbild på det!

En långfärdsskridskoåkare i Luleå råkade hamna i blickfånget tre gånger sorry