Menlöst från sjuksängen

Vilket perfekt inne-väder!

Tänkte jag när jag kom hem från tjänsteresan i morse. Nu, några timmar senare, har ju dock solen börjat lysa och den är så sällsynt denna månad att det gör lite ont att vara just inne. Men inne och stilla måste man vara om man ska bli frisk från den där jäkla flunsan som trängde sig på mitt under tjänsteresan.

Har ni tänkt på hur mycket energi man gör av med när man är sjuk? Det måste ju vara så eftersom varje liten ansträngning gör en så himla trött. Kroppen lägger allt på att bekämpa det onda.

Det gillar jag. Fokus.

Men två svettnätter på raken! Med bankande hjärta det ena, med djupsömn den andra. Med svettig skalle bägge. Det är faktiskt rekord i peak-svettning, om nu någon undrar. När jag väl började känna mig bättre, blev det till att dricka ikapp allt vatten jag förlorat. Sedan fick jag snällt acceptera att både cross med Robert och besöket på Dirty Vegan idag fick ställas in.

Jahaja. Så blev det med det. Ibland måste man vila, och nu tänker jag vila mig i form med lite mysiga jobbgrejer, till ikväll då barnen i huset har beställt popcorn och mello.

Är popcorn veganska? frågade de.

Ja, så klart det är, bara man inte får för sig att dränka dem i smör, som de brukade göra på o’Learys tidigare.

Nu: enklare researchjobb som jag själv kan styra över, senare: kanske en bloggpost med lite mera djup, indisk mat och sallad på rester barn och mello och hoppas kunna somna i soffan, för första gången på typ tusen år.

//Mvh,

jäkligt skönt att vara sjuk ibland också, och slingra ihop sig som en katt på sin säng ovanpå träningskläderna

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s