Flytt och feber

Lillördag och resfeber!

Idag flyttade jag fem Ikeakassar och ett par vinterdäck till Tullinge. Jag testade för första gången bildelning och hämtade upp en rar liten Zoe från Aimo där jag lastade kassarna. Aimo är smidigt, man bokar och har en kvart på sig att hämta bilen, låser upp och kör. Betalar per minut. För två timmar blev det 306 kr. Värt för eldriven flytt!

Brorsans äldsta kramade om mig så länge att jag började fundera på om jag någonsin skulle kunna flytta därifrån. Hur skulle detta gå? Skulle jag få smak på flerboendelivet igen eller kommer jag med glädje packa väskorna igen om tre månader när jag får tillbaka lägenheten i Kristineberg?

Man vet inte. Men helt klart finns det något djupt hälsosamt i att komma innanför dörren och mötas av kramar. Och det kan inte vara ett egenvärde eller slutmål att bo själv i en om än så ljuvlig ljus och fräsch tvåa på Kungsholmen.

Iofs! I mars är det åter säsong för Warm Showers-gästerna. Då kommer det börja komma förfrågningar igen och så blir det dags för Flandern igen och så rullar försäsongen på och så säsongen och så är det… SVERIGETEMPOT.

Omg. Vad långt fram man kan tänka sig in.

Sannerligen är det Lillördag. Om exakt tre dagar sitter vi på planet mot Chile och då ska lägenheten dofta citronsåpa.

En stor uppgift gjordes idag med Ikeakassarna helt klart. Och så har jag ju städat ur och torkat ur två garderober!

Och här sitter jag med rester på tallriken och resfeber i kroppen. På jobbet vill jag göra tusen saker och får inget gjort. Nästan. Tänk vad mycket smågrejer man kan få gjort medan man undviker att fatta de större besluten som ibland måste tas?

Godnatt. Jag ska kanske diska och sen hämta en sista tvätt och sen sova.

Mvh,

Er resfebrigt rosiga cykelbloggare