Packa städa yeah!

Min söndag är full av belöningar!

För ja: Idag har jag packat och tvättat och röjt. Jag har burit grejer upp och ned från vinden och lyckats nästla till mig extra tid i torkrummet med hjälp av en sopkvast som agerat dörrstopp. Därnere hänger nu lakan och handdukar och örngott.

Häruppe sitter jag och har pausat musiken! Städning kräfva musik, och det gärna en låt på repeat, medan man klär sig i sina allra bästa röj- och städkläder och motiverar sig med syftet.

All flytt har ett syfte. Ofta är det ett gott syfte, ibland flyttar man isär mot någons vilja och ibland blir man hämtad bölandes i en Volvo 245, från någon stadsdel i Eskilstuna. Been there done that.

Denna gång är syftet jobbresa och korttidsboende i Tullinge. Ett bra syfte, om än med dubbla känslor av olika skäl, att vara borta sex veckor från nära och kära är på gott och ont.

När jag letar bland cykelprylar hittar jag ett nyårslöfte. Nio punkade slangar! 2020 är året då jag lagar slangar oftare, och kanske oftare ihop med andra i form av laga punka-häng med er cykelfolk? ❤ tänk vad många bromsbelägg man kan köpa för de sparade slantarna.

När jag så går till soprummet med plast och glas, tittar jag ned i en av tunnorna och ser min belöning: ett par väskor i toppskick, sådana jag tänkt köpa men inte gjort än whaat!! Med en guldtia och en lakritsgodis i! En grågrön matta som passar perfekt i mitt kök! Och så två andra snygga väskor som är helt intakta!

Älska sopdykningsbelöningar. Älska mina konsumistiska grannar med sådan underskön smak att slänga saker jag gillar. Som de ju eg borde sälja på loppis men lever man i nuet så ligger väskorna där och är intakta och då tar jag dem gärna!

Så nu är jag fyra väskor rikare och många gnuttor gladare och kan faktiskt påstå mig ligga i fas med planeringen. På onsdag går lasset med en Aimo till Tullinge. Sedan en sista städning på torsdag och så tack och adjö lägenheten vi ses mars 2020!

🐬