Stockholm i mitt hjärta

Men hej!

Sitter och avslutar mitt morgonkaffe. Yezzz, älska sova ut! Skulle cyklat på Ingarö idag men crossen saknar bromsbelägg så det fick ske utan mig. Grattis till gänget som kör, kanonväder ju! Medan ni kör, jobbar jag med att förbereda ett privat uppdrag som ska ge mig en finfin sidoinkomst på onsdag. För den ska jag investera i crossens renovering! Sen ska jag ladda ner era rutter och smygköra dem nästa helg.

Har senaste månaden blivit mer och småkär i min nya hemstad. Som idag, att kunna gå ner till vattnet och bara ta ett dopp, bara sådär! På fem minuter. Från riktiga klippor. Känna solen smeka kinden, vattnet kyla nyllet!

Medan trafiken rusar på Tranebergsbron yo.

För att inte tala om alla kvällsdopp.

Så cyklingen, där möjligheterna till vattennära cykling är oändliga. Saltis med Solsidan, Värmdö, Ekerö, Adelsö, Ingarö, Västerbron fram och åter, alla broar, hur maffigt!

En morgon var morgondoppet innan jobbet extra värt. Jag hade vaknat tidigt och använde denna tid att simma över till Tranebergssidan. Det går bara utanför dagtid. Jag näckade och hoppade i från min brygga vid bron. Ut till solen skulle jag. Solen fanns på andra sidan, på en klippa dit jag klättrade och fick mig en sjöjungfru-pose. Kisade väl mot sensommarsolen och simmade sedan tillbaka.

Det var en sann klyscha.

Och vännen Saras bastu i Gröndal för likes.

Vad ska man säga?

Stockholm tack!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s