Veckan som gått

Yo vänner,

Snabb uppdatering från soffan.

Kan faktiskt, slår det mig, summera en riktigt jäkla produktiv träningsvecka!

Måndag körde Robert ut med mig till Solsidan. Rätt ok ben men ändå sura.

Tisdag drog jag ett par varv skyltspurter vid drottningholm. Jag lyckades till min stora förvåning, eller kanske paff över att det var så efterlängtat, trycka i till maxpuls. Så att jag ville skrika efter varje spurt alltså, kör ju utan pulsmätare. Men måndagens runda med Robert ut till Solsidan hade kickat igång mig, det fanns en längtan i kroppen att mosa. Denna efterlängtade längtan att bli trött!

Onsdag fick jag mig en bläcka hemma hos en kollega som snart ska sluta. Värt det med, fast inte att hon ska sluta såklart. Tog Västerbron hem.

Torsdag tryckte jag Solsidan själv. Älska detta kvällspass, med både möjlighet till skyltspurt, backryck och intervaller, och så skärgårdsnära dessutom och med sepentinen upp till observatoriekullen!

Fredagen förflöt med andra fredagsaktiviteter inklusive Västerbron förvisso, och lördagen tog jag ett par dopp och körde lite lätt löpning hemma på Kungsholmen.

Och idag fick vi oss en 15-milare drygt, jag och Robert och en Michael vi tog med oss från le Mond. Vädret var friskt, luften var syrerik och vi tre var hungriga på både böljande vägar och gruspartier. Vi körde till trädgårdskafeet i Ösmo via Tyresta nationalpark och oljegrus på finfinfina söndagsben.

Ja, fyra pass denna vecka och en glad cykelkropp som vädrar nån sorts morgonluft.

Ryggtavlor på det, over and out.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s