Väska!!

Yo lo!!

Får jag presentera min nya väska!!

Den här väskan ska ta mig och Amiran ut på äventyr på måndag. Yes yes YES. Yes. Vi ska tugga motlut, dricka finvin och käka styrlinda i, i, i –

Alperna!!

Yes. Så är det. Franska alperna till och med. Oui Oui. Detta är cykelresandets årtionde. Äventyrens vår. Det var när jag konstaterade hur långt det var att tuffa till Mallis med tåg och båt som drömmen om alperna började ta form. Tänka sig så praktiskt då att jag råkade säga det till Ena och Emil som hade en plats över i sin stuga i närheten av Albertville där de skulle stanna en vecka!

Med lite annat skönt folk. Och klättra i berg. Och sen avsluta veckan med att köra nåt ruggigt bergigt lopp med serpentiner och höjdmeter som heter l’Etape du Tour. Alltså en del av Tour de France, antar jag!

Åter till väskan. Den är min räddning. Den gör nämligen så att jag kan ta med mig Amiran på tåget ner till Frankrike. Skuffa in den i bagaget på tåget bara he he. Och det som är extra bra med den, som också Ena och Emil sa när de tipsade mig, för de reser också ofta med cyklar på tåg till platser, att den kan vikas ihop som en liten lätt fyrkant! Som knappt väger nåt. Och det betyder att jag på måndag kl. 0530, kan cykla till stationen på Amiran, packa ner ram och hjul i väskan och vända styret, och så kan jag kliva på tåget! Inget stort och bängligt att släpa på! Väskan får plats i min ryggsäck sen!

Sorry lite hög över min väska.

Det finns såklart ett spänningsmoment också. Och det är att tågen är extremt fulla nu i mitten av juli vilket betyder att jag inte minst på nattåget kommer få kämpa för att hitta bra med plats åt väskan.

Det ska vara lite så när man reser.

Kram och plutmun med väskan under armen på det!!

2 reaktioner på ”Väska!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s