Min sommarpresent till er läsare

Yo readers!

Tänkte outa en liten finfin sak som ni säkert redan märkt. Och det är att jag gjort slag i saken och pröjsat för en reklamfri blogg.

ÄNTLIGEN.

Med massor av extra plats för bilder.

MEN JA.

Yes.

Man kan ju liksom tro att allt med internet är gratis. Jag trodde länge det. Störde mig på alltfler e-tidningars betalväggar, speciellt när de skrev om sånt jag ville läsa, ba ”wtf släpp in mig då!!”.

Jag trodde länge att det som sker på papper är det enda som kostar. Detta är naturligtvis fel. Den som lägger energi och tid och sena kvällar och bortpririterad potentiell cykeltid på att göra det enkelt för oss bloggare att vräka ut oss på internet. Den måste ju ha betalt! Så den kan cykla runt på schyssta grejer.

Och då har den i alla år av mig fått det genom reklam. Jag som hatar reklam. Så igår, när jag dessutom tvingades begränsa antalet bilder i mitt inlägg om Roslagen, som handlade om tusen saker samtidigt för att det var så hjärnan funkade just då, fick jag nog. Jag svor en sista gång, och så köpte jag min sommarpresent som jag hoppas att ni läsare ska tycka om.

Och jag kommer också att lägga i en extra växel för att hitta spännande samarbeten. Jag har till exempel fått flera tips på skojsiga miljöcykelgrejer att recensera.

Så till er som hängt här länge och länge stört er på reklamen, varsågoda. Och till er som kanske trillat in för första gången och bara njuter av en reklamfri blogg, varsågoda!

Roslagsbilder på det, och så tar vi kväll jag och min bränna, så att vi kan gå upp tidigt imorgon och fixa klart och dona det som ska göras när dagen övergår i tisdag.

🍓🍓🍓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s