Punka och annat vardagligt i Kristineberg

Hemmakväll på er!

Men alltså vad jag älskar att ha söndagar hemma. Det är kul att upptäcka nya cykelstigar men det är fan så ljuvligt att komma hem. Tvätta kläder, packa upp, städa bort dammet som samlats medan man varit borta, heja på blomlådorna och glänta på locket till kombuchaflaskorna som kolsyrar sig i skafferiet. Sådana saker, hemmasaker!

Efter en lång och ovanligt produktiv tågresa från Köpenhamn, var det även cykeldags. Ingen mindre än jag fick cykla med ingen mindre än min favvo-nya ägare till scotten Robert! Vi trampade lugnt och vilsamt pratandes runt en liten 25km-runda ut förbi Drottningholm. Och så plötsligt började jag känna crossens bakfälg lite väl tydligt, och förstod att det var klippt. Jahaja, känslan att hjulet böljar under rumpan kändes väl igen och det var en vardagens spännande lilla punka som slog till. Vi var lyckligtvis nära Tranebergsbron, så vi pumpade lite mer luft i däcket och traskade sonika med cyklarna över bron hemåt.

På köpet fick vi testa min nya pump och diskutera det viktiga ämnet pumpteknik. Hepp.

Så började regnet droppa från skyn och Robert körde hem till Söder.

Sedan började en punkalagning som ballade ur eftersom jag råkade sätta på upptempomusik i min nya minihögtalare. Då kan det gå så långt att man posar med snyggkepsen och bakhjulet och skickar till nån stackare och tänker ”den där kan jag använda på bloggen sen!”. Och det blev allmän rengöring av kedjor och fälgar och ramar och så var det sent och middag och här sitter jag nu. Och söndagsbloggar.

Och imorgon ska det hända något spännande. Då blir det gryningskörning aka morning spins! Man köttar runt på Djurgården nån timme och så fikar man, den som blir avhängd får snällt bli det.

Morningspins, yes här kommer jag.

Sängen hägrar nu, den längtar så det skriker efter min kropp. Och det ska den få, over and out och godnatt!

🐎🐎🐎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s