Sörmland!

Vårkvitter på er!

Jag är hemma i Stockholm igen med dyrbar last. Amiran har åkt elbil och jag blundar för hur kladdig kedjan är och fälgarna… Ah men ni vet. Cykelns ädlare delar kommer upp i ögonhöjd. När allt kommer fram i ljuset är ingenting rent nog.

Men det gör ingenting! För min styrlinda har fått nytt liv (tack för tipset Lucas) och vi har kört finrundan över Flen och Harpsund och allt är sig likt.

Hur skönt är inte det! Och hur lövsprickande är inte Sörmland!

Vi trampade på över kullar och alléer och segment och allt var som vanligt och det hade vuxit ut en ny cykel på Lucas kropp. Det syntes på lacken som var blank och svart och vit när jag vilade blicken på området runt bakbromsen. Det hördes på de elektroniska växlarna när Lucas attackerade i backarna. Och det märktes såklart på riktningen i cykelsnacket.

Benen gnällde lite. Flåset var stort, förklaringen kom dagen efter som en lättare förkylning. Jahaja. Ja ja. Jo jo. Jag förstår att det kan vara så med första rundan efter Mallis och miljöombytet och så, men wtf. För sjutton benen. Eller är det pollen?

Ja ja. På cykling följde mys och häng och barnkalas och annat viktigt och nu är det snart dags att avsluta inlägget. Ryggtavla och glad måndag på det!

Rymlig och rimlig cykelkeps yes yes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s