Noor!

Hello!

I det här inlägget vill jag lyfta fram min cykelvän Noor.

Vi lärde känna varandra under tävlingssäsongen 2018. Det mest störande och samtidigt snyggaste hon gjorde då var att spurta om mig i en lucka och sno min förstaplats i Falkenloppet. Efter det har vi alltid samarbetat bra i tävlingsklungan och nu hakade jag alltså på resan till Mallorca som hon roddade.

Sammanfattningsvis har hon gjort en massa bra saker för min cykelglädje den senaste tiden. Inte minst såklart den senaste veckan, min premiär på Mallorca!

Vi tar tre höjdpunkter.

💐 Rum med havsutsikt och morgondopp

Yes Noor, du insåg ganska snart att min kärlek till havet är evig och ovillkorlig. Du valde vidare att flyta med mig i den när du gjorde mig sällskap på morgondoppen i soluppgångarna. Utsikten över havet och ljudet av dess vågskvalp betyder mer för mig än någon materiell lyx som någon någonsin kan erbjuda. Älskar!!

💐 Din fångstarm på toppen av Sa Calobra

Jag var klätterhög och ville inte bli fångad. Jag var nog därför lite vresig när du tog tag i mitt styre, men i stormvindarna på toppen fanns du där och ledde med fast hand mig och hyrmaskinen in i lä. Din grå jacka fladdrade i kastvindarna. Vi hade klarat klättringen, allihop, och ditt stabila psyke hade fixat förutsättningarna.

💐 Stilikonen Noor

Noor, du bär upp lycran med stoltheten hos tusen nyblivna mödrar. Din cykelfläta är utsökt. Du är ett med din stil, oavsett väderlek. Ett föredöme för sporten.

Need I say more!!

💐💐💐

Vänd mobilen nittio grader yo

Tack mallisgänget för klungfotot

Noor, profilbilden snodde jag helt fräckt från din fb

För övrigt är det såklart extra kul att du är en flitig följare av min blogg 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s