Ännu mera Mallorca

Ja vad ska man säga?

Vi lever cykelreseliv. Resort-liv. Liv-liv. Vakna, morgondoppa, kolla soluppgången, häpna över den glödheta solen, tassa in genom kall sand och ta en varm dusch, äta frukost, kolla om rätt kit har torkat, titta mot havet och älska det som ska älskas, etc osv mm.

Sedan cyklar vi. Idag till torget i Petra och sedan upp till ett kloster med lagom mycket höjdmeter och lagom mycket utförsåkning. Med riktigt spännande kurvor.

Man ska ta det lugnt och klokt nedför absolut. Man ska också låtsas jaga varandra i gränderna. Och man ska vara snygg och trygg i kurvorna och ta dem rimligt snävt och lita på maskinen. I mitt fall, sin knallröda hyrmaskin. Och sedan ligga sist i klungan och lyssna lite fridfullt på vad de framför kanske pratar om och drömma om det som behöver drömmars om.

Man ska sedan bomba hem mot hotellet i motvind. Så ska man få sig både ett dopp i havets turkosa famn, och ett bubbeldopp i spaets heta pool. Bastu på det, kolla rutter och sen fylla depåerna med cykelkäk.

Kolla fullmåne, drömma mer om det som måste drömmas om, känna sig viktig för dem man vill känna sig viktig för, mjuka upp benen och däcka.

För snart ringer ju klockan för nästa soluppgång.

Fotokudos och videokudos till Noor Odeheim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s