Ön. DEN ön.

Jag ska till Mallis.

Yes, mallisvägraren ska inom ett par veckor sätta sina bleka små tassar på den mytomspunna ön och trampa runt där i sex dagar.

Jävlar vilka serpor vi ska köra!

Hur i hela sjutton gick det till, kanske nån stackars VCK:are undrar. Jag som alltid varit så anti just för att man glassat iväg på ett flygplan och mitt miljösamvete gör inte det hursomhelst. Men det går ju tåg. Och min arbetsgivare är bäst nog att släppa iväg mig på villkoret att vara lagom tillgänglig och producera rimligt med resultat under denna period. Och det är ju med ett leende man ska ta sig an sin flygfria tillvaro och inte som en nejsägare!

Nejsägare kommer aldrig till Mallis. De får stanna hemma i hugelstabacken och köra intervaller till döddagar.

Jasägare däremot, får åka båt från Barcelona och landa i Alcudia sju timmar och trettio minuter senare. Sedan får de checka in på ett trevligt boende, hyra en cykel i rimlig prisklass och sedan köra slut på sig själva och hänföras av backmil och utsikt. Ihop med andra dessutom.

Rent praktiskt åker jag alltså hit efter att jag och Alex kört Flandern runt och hängt i trakterna ett tag. Den 14 april landar jag i Alcudia och den 21 åker jag hem. (måste bi över i Barcelona på vägen stackars mig). Rent sällskapsmässigt så möjliggörs mallisveckan av bästa Noor som lyckades locka med sig mig på denna vältajmade vistelse. Med på resan finns ett gäng starka, spännande damer som kan komma att bli mina framtida lagkamrater. (Outar såklart detta när allt är klart.)

Så blir det. Världens overkligaste saker händer nu 2019 och det värsta som kan hända efter att jag börjar gilla Stockholm är att jag börjar gilla Mallis.

Då får det väl vara så.

Slut på inlägget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s