Shit pommes nu börjar allt.

Hej!!!

Ursäkta alla utropstecken men mitt hjärta slår dubbelslag. Idag är den bästa dagen i mitt stockholmsliv. Jag har cyklat till jobbet!

Det började redan igår. Crossen hade dubbdäck, och de åkte ju av i ett huj och på med slicks. I säng, sova gott (första natten i nya lgh fatta jag sover som en stock) och sedan pinna omkring i lägenheten och göra allting klart för avfärd.

Nedför trappan, hoppa upp och följa CYKELKÖRFÄLTET bort mot fjärden. Så breda fina vägar! Och i så fint sällskap av både trallor och crossar och city-hjulingar! Ut mot vattnet, svänga över till en rödmarkerad led och cykla genom kanske Stadshagen. Fan måste lära mig vad allt heter. Trampa trampa, vad fint crossen svarar! Under nån vägbro, träd som ännu inte fått löv snirklar sig och purrar mot fjärden, små odlingsområden och HÄR KOMMER JAG! På cykel på väg till jobbet. Det är inte sant, men det är ju sant.

Närmar mig Karlberg, på andra sidan alltså, det känner jag igen iallafall! En till bro att cykla under, nåt motlut och så närmar jag mig jobbet. en tvär sväng och så är jag framme.

Det är otroligt. Jag har cyklat till jobbet. Fyra svindlande stockhomskilometer.

Det går inte.

Jag måste sluta.

Men fy fan, jag har gjort det. Jag har Stockholmscyklat till jobbet.

2 reaktioner på ”Shit pommes nu börjar allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s