Juldag

Tjena, ledsen att det här kommer så sent. Men min dag började sent efter att ha slutat sent.

Idag har jag legat i matkoma. Yes, det kostar på att vara vegan 2018 med en så givmild och påhittig släkt! De fullkomligt vräker fram den ena växtbaserade rätten och godsaken efter den andra. Alla så mån om att just jag ska älska den!

Vid halv tolv drack jag mitt morgonkaffe. Med dopp. Inte för att jag var hungrig utan för att det skulle göras. Sedan fipplade jag runt i koma fram till tre då pappa lyckades locka ut mig på skymningsspaning vid Vallentunasjön.

Det var vilsamt att gå bredvid och lyssna på hans kommentarer om olika små saker i naturen.

Titta på den där trädstammen som slingrar sig över diket och kajan och korpen de klipskaste fåglarna och det här var väl en maffig samling gråsiskor?

Sedan var det dags för dagens löpning. Det tog tio minuter att knyta skorna. Sen satt jag och stirrade på ytterdörren lika länge. Från vardagsrummet hördes trivsamma ljud från folk som åt praliner och bläddrade i böcker. Motivationen på topp yey.

Men plusgraderna hade ordnat upp vägarna så det blev standardrundan.

På det satte jag rekord i tranan. Alltså den där yogapositionen man tränat på sen barnsben fast man inte visste att det var yoga. Sedan flowade jag pyttepyttelite och dagens träning var genomförd.

Och så fick jag äntligen effekt av duschen. För att jag skruvade till kallaste. Skitkallt!! Tio andetag, vibrerande hud, check.

Under förmiddagens rastlösa matkoma kom jag fram till att det kunde få vara ok med koma ibland. För att må så mycket bättre efteråt rent relativt.

Godnatt på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s