Bloggens första julblogg

Glad jultomte på er!

Kort blogg från kollektivtrafiken. Åker pendel till brorsan från syrran där en mugg hemkörd glögg rann ner. Samt ett stort paket öppnades, innehållandes året julklapp återbruksklappen! Älskar att min syster är så trendig.

I det bruna paketet fanns fyra supersöta likörglas. Eller whiskeyglas, eller mitt i veckan-glas, eller förmiddagsglas, eller glas för vad som helst när man vill med dem man vill. Ni fattar.

Jag brukar ha fet julångest, men jag har slutat med det. Hej då, sa jag en jul och sedan dess har den inte hälsat på igen.

Den här julen tänker jag som vanligt på klimatfrågan, och undrar varför vädergudarna plötsligt har fått för sig att belöna oss med snö och minusgrader. Vad har vi gjort för att förtjäna det? Förväntas vi bli hoppfulla (älska snö, ställ bilen) eller passiva (snö, yes jag har ju alltid sagt att klimatfrågan är en bluff), eller har det ingenting med någonting alls av det att göra? Förväntas vi öva vår löpteknik när fötterna halkar runt? (spänn magen och känn hur benen bär dig, på riktigt det funkar!)

Oavsett. Tomten på bilden kör tyvärr fossilt men han kanske kommer på bättre tankar inom kort.

Glad skymning på er, låt kylan nypa era kinder och ta en pepparkaka, så ses vi på andra sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s