Serviceteamet

Hjältarna Fredric och Johanna och så Maria på slutet yey!!

Får jag lov att presentera serviceteamet, en avgörande del av varje teamcyklists framgångar i klungan!

Serviceteamet är dem som hämtar dig på morgonen och spänner fast cykeln på cykelhållaren. De förser dig med kaffe i termos och brutal utsikt över Västgötaslätten medan du laddar mentalt för starten. De förser dig med information om banorna och åker banorna med dig inför varje start.

Innan dess har serviceteamet försett dig med en lånelägenhet så liten och mysig att du tillåter dig själv att drömma dig tillbaka till studietiden, på ett positivt sätt. Klubbkläder har serviceteamet också redan fixat, bibs och tre olika tröjor så att du ska kunna välja den som passar.

Serviceteamet är dem som har hämtat dina nummerlappar och varje dag nålar fast dem på din rygg. Tycker du att en lapp sitter fladdrigt, knäpper serviceteamet upp nålarna och ändrar lappen.

Serviceteamet försöker pränta in i din hjärna att aldrig prova något nytt inför en tävling. Du lyssnar ibland, men provar ändå nya vattenflaskor som du är ovan att dricka ur och därmed blir torr på vätska i det längsta linjeloppet. Du inser att du annars hade orkat hänga med klungan in i spurten.

Serviceteamet ställer sig bredvid dig i startfållan och hänger med armarna på kravallstaketet. Serviceteamet skämtar lite avslappnande att du inte ska se så glad ut inför starten, du ska se fokuserad ut och vilja äta upp konkurrenterna!

Men du ler bara, det gör du alltid, du vet inget annat, och då ler serviceteamet också.

Serviceteamet vet att motståndet är hårt och säger rätt saker för att peppa cykelhjärnan. Sakerna går ut på att du är stark och modig, vilket är två bra egenskaper i en 70 personer stor klunga.

Du drar iväg. Serviceteamet har ropat lycka till och ställer sig i en snygg kurva eller backe för att heja. Serviceteamet ropar Köttaaa och springer bredvid när du behöver det och står vid langningen med extra flaskor till dig och ropar Anna.

Din överhettade hjärna lyckas inte ta langningen men längtar efter den där flaskan hela loppet sen.

Serviceteamet väntar i målbacken och ropar skriker peppar dig uppåt. De står vid målrakan och skriker att du är stark och att du ökar ökar ökar.

Du darrar i målgång. Serviceteamet kommer med flaska efter flaska med det ljuvligt svalkande vattnet. Eller så kommer de med läsk, du kan välja. Ibland kommer de med isglass. Eller kaffe, om det finns kvar i termosen.

Serviceteamet kommer också alltid med målgångskramen. Målgångskramen är av den innerliga sorten och säger bra kämpat och bra jobbat och bra kört. Du gillar den där kramen! Du känner tillit till den! En målgång är ingen målgång utan den!

Serviceteamet plockar ihop grejer medan du duschar. Eller kör till det kommunala vattenhålet för att ni ska få bada. Det är ju ändå semester. De berättar om morgondagens bana. Ni tittar på prisutdelningen tillsammans, och du drömmer om att stå på den där pallen men vet att det är långt dit, fast kortare för varje start. Och du ler och är glad för att du har kört bra, du tänker att det finns bra saker du gjorde och saker att lära. Du vill lära dig och kommer att lära dig genom att tänka på vad du älskar med att cykla landsväg. Du tänker på det när det känns tungt för att orka, och när det känns lätt för att köra ännu bättre.

Serviceteamet kör hem dig till lilla lägenheten och kommer över på whiskey. Serviceteamet lägger ut peppande bilder på sociala medier för att berätta hur det går för klubbens olika cyklister och det finns alltid en positiv ton i det som läggs ut. Serviceteamet skickar bilder så att du själv kan använda dem på din blogg.

Serviceteamet omnämns i det här inlägget för att de är helt jävla fantastiska på att ta hand om sina cyklister.

Slut på inlägget, början på dagen, ut i solen och cykla!!

Serviceteamet unnar dig också alltid, efter väl förrättat värv i klungan, ett pool party på vischan i Skara med lagom okända, otroligt trevliga semesterfirare

En reaktion på ”Serviceteamet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s