På tåget mot Stockholm.

Titta!!

Här sitter jag på tåget med väskan full av cykelsaker. Igen! Lite som när jag skulle till Umeå för att upptäcka staden från cykeln, så beger jag mig nu till hufvudstaden för att bese den från just sadeln.

Inte för att jag inte gjort det förut. Vi brukade ju köra riktigt fina långkörare mellan Västerås och Stockholm när det begav sig. Men nu ska det cyklas med lite finfina nya bekanta!

Nämligen lite storstadscyklister jag stött på i damklungan när jag varit runt och tävlat. Det ska cyklas 140 km med start från Liljeholmen imorgon bitti och något som heter fikaslottet ska tydligen beses. Vi får väl se om de har veganskt kaffe där.

Jag lärde mig hur man bäst packar inför ett cykellån av Umeåresan: förutom skor och dubbla kitt så är både pedaler, sadel, flaskhållare och flaska med. Och hjälm. Den lämnar jag aldrig hemma igen. Älska egen hjälmskalle!!

Så det blir kul, och jag gläds åt både pratglada tyskar och skrikande spädisar och snorungar med för hög musik som får nöjet att dela tågvagn med mig och mitt fina bagage.

Så är det!

Nu ska jag dundra vidare genom junikvällen och drömma om mjölksyra.

Stockholm kan ju aldrig vara lika fint som älundavägen dårå men

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s