Hur jag fredagsskärpte mig.

Tjena!

Bakisbloggaren här.

Jag är lite nervös för att jag plankar. Men vafan gör man när SJ-appen strejkar? Bara att stirra ner i mobilen och se upptagen ut. Så jag gör väl det då.

Tänkte nämligen redogöra för hur jag vände en glåmig fredagsmorgon till en spänstig dag på Fysio3. Där jag gav tre kick ass-behandlingar wooooo!!

Jag hade en gång en kollega som alltid drog på dubbla lager mascara när hon skulle göra events. Det var tydlig skillnad på hur hon såg ut. Hon satte på sig sin jobbmask.

Detta har jag ofta anammat. Och i fredags var en sådan morgon som det behövdes. Jag var i Västerås i podd- och lägenhetsärenden. Psyket hade tampats med beslutet om ny hyresgäst till min lägenhet och magen var i olag för att jag hade firat detta beslut med en korv. Och inte vilken svennekorv som helst. En jävligt spicy korv som gjorde ont i munnen och brann när jag skulle gå på muggen och till slut svettades ut när jag kutade till tåget.

Men jag visste att jag skulle få massera på eftermiddagen, och det gjorde att jag skärpte mig. För jag hade kunnat vara en tröttis med slappa händer, men jag blev pigg som en mört och rev av tre fantastiska behandlingar. All administration gick som smort och jag är helt säker på att det berodde på att det var tvunget till att funka. Men också för att jag lade på det där extra lagret mascara, hälsade på min kollega John med ett leende och för att jag fokuserade helt på uppgiften.

En extra rolig grej var kunden som hade bokat in sig ”för att det var så bra förra gången”. Alltså när min företrädare masserat henne. Hur stor är inte den pressen? Men istället för att bli psykad, plockade jag fram alla mina skills och gav henne en behandling som hon var nöjd med.

Sedan lagade jag lasagne och drack vuxendricka i villan och åt mest lasagne av alla. Och precis när jag skulle däcka framför teven med resten, plingade mobilen och jag skulle få dansa salsa istället.

Så då gjorde vi det. Och även salsan flöt på denna kväll, nästan så jag misstänkte att den kanske hade satt sig.

Sedan cyklade jag hem i natten, åt lite post-salsa nattmat, och däckade.

Sedan var jag bakis.

Hepp.

Så det blev bakislöpning, och nu sitter jag här och bakisplankar, på väg till lite mys och kalas med släkten i storstan.

Så kan det gå.

Glad lördag på er. Och den här helgen köper jag med stor sannolikhet en cykel!

Hoppas hoppas hoppas

Så kan jag snart igen få sitta och ha det såhär mysigt som på bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s