Min handfasta anställningsintervju

Jag har varit på intervju!

Visst är det lustigt att vi som har någon typ av tjänstemannajobb längtar efter just det handfasta. Vi, som inte gör annat än att sitta och jobba med händerna dag ut och dag in! Knattrar som galningar på tangentbordet för att mejsla ut de perfekta formuleringarna. Trycker på kaffemaskinens extra starkt-knapp och ritar krumelurer på beslutsdokument medan vi sitter i onlinemöten om viktigheter.

Men vi vill alltjämt ha det handfasta, så även jag. Det var därför jag utbildade mig till massör vid sidan av det handfasta rädda världen-jobbet. Och i fredags var jag på intervju på en studio här i Eskilstuna!

De har både naprapat, massage och sjukgymnast och behövde komplettera med en till massör. Så det kanske blir jag, en dag i veckan!

Intervjun gick ut på att först prata igenom saker och ting och fika och utbildningar och viktigheter, för att sedan provmassera två personer. Först en kund, sedan chefen. Och efter det ett konstruktivt, seriöst samtal om hur man på bästa sätt lägger upp en behandling. Hur man bäst avslutar, hur man skapar skönast flöde, smarta specialtricks för nacken och lite annat smått och gott. Allt med fokus på hur man ger sin kund en helhetsupplevelse som får den att vilja komma tillbaka.

Vilket alltid är mitt mål när jag jobbar. Man ska alltid vilja träffa mig igen, vad saken än gäller.

Så vi får se!

Hur det går, och blir, den där dagen i veckan.

Jag får väl återkomma!

Glad sojagrädde med jordgubbs-rabarber-bananpaj på er, och lite kubansk rom i finkopp på det, så hörs vi.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s