Jag och ljumsken

Men hej. Litet inlägg vid tågpaus i Gävle på väg mot familjen i Lingbo. Sitter på ett dyrt ekorekokafé med svindyr latte och en troligtvis helt onödig crunchy nånting. Med spår av nötter. Men vafan, tågbiljetten var också svindyr så vill ju matcha! Och vill skriva nåt och det får bli om ljumsken.

Sov som ett oroligt löv inatt så bölar av minsta lilla. Hjärtat dunkade med alltför hög kadens och det fanns två skäl till det:

1. Tänk om jag skulle missa tåget.

2. Tänk om säljaren som hörde av sig med cykeln inte alls vill sälja den till mig eftersom han har varit knäpptyst på mejlen i knappt två dygn!!

Jaja.

Borde stalka hans nummer

Då kan det vara bra att tänka tillbaka på boxningsträningen och konstatera att något har hänt nere i ljumsken. Styrketräningen har givit resultat! Ljumsken ger sig nämligen inte alls tillkänna längre på samma sätt!

Jag kan nu göra övningar som jag skrek av för en månad sedan. Typ sit-ups och cykla i luften och sådant. Eller som vår tränare säger, djävulstramp. För just djävligt kändes det för en månad sedan!

Men inte längre!

Fan va skönt.

Jahaja, så nu stundar ett par sköna dagar med delar av min familj. I en stuga med vedspis och utedass. Vill förvarna för bloggtystnad, har tänkt vara lite off grid. Ser fram emot att stänga av informationsflödet och försöka göra sådana där gammaldags saker som att leka i snön med syskonbarnen, spela fia med knuff och stirra in i en brasa eller dyka ner i Haruki Murakamis bok som jag försakat ett tag nu.

Gjorde ett experiment på tåget. Först flipprade jag runt med mobilen, läste tidningar och härjade med olika tankar. Sedan stirrade jag ut genom fönstret.

Snön. Solen. Träden, fälten.

Slutsats: jag blir lugnare av att göra färre saker samtidigt.

Sorry präktigt slut på inlägget.

OK, jag lovar att höra av mig här om han med cykeln hör av sig.

Annars lovar jag inget. Kram och håll er varma inifrån så kommer kylan stanna utanför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s