Johan!

Detta är ett spontant grattisinlägg till nya ordföranden i Västerås cykelklubb. Kort innan jag ska ner på Biografbaren och dricka rödtjut.

Johan Lindkvist!

Fan vad glad jag blev när nyheten kom. Johan, som är soft och tydlig och rättvis samtidigt! Johan, som har en glädje för cykel oavsett om det är landsväg, MTB eller cykelcross!

Johan, som arrangerar den föredömligt enkla och därför så opretentiösa serien Helgmys. Som genom sand, grus och stig förenar cyklister från alla läger!

Johan, medarrangör till det oklanderligt trevliga cx-loppet groopencross. Loppet där man vill vara med som funktionär för att alla har så kul och stämningen är så hög!

Oavsett hur mkt man har möjlighet att hjälpa till är man lika välkommen och uppskattad.

Johan är en reko person, en stark cyklist med ett balanserat sinne – som dessutom har en förföriskt mjuk radioröst! Denna har vi alla ynnesten att ta del av i Cyklistpodden, närmare bestämt det allra första avsnittet där Johan och Katja pratar cx-vm!

Johan inspirerar mig genom sin vardagscykling. Speciellt morgonpendling. Han bara kör. Och sedan beskriver han hur det var på sin blogg. Det kan låta som en klyscha, men jag har insett hur viktigt det faktiskt är för mig med cyklister som ganska avskalat beskriver hur de tuggar på oavsett väder. Han är dessutom en jävel på cx-teknik.

Så heja Johan, heja cykelglädjen och heja Västerås cykelklubb som gjort ett så fint val av ordförande!

Det får bli en vinterbild, för jag vet att Johan även gillar skidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s