Min deskriptiva bloggvecka.

Tjoho bloggen!

Den här veckan ska du vara värderingsfri. Det innebär att jag inte en enda gång kommer att utbrista

Vilken bra natt!! 

eller

jävlar vad dåligt det gick på stationsjympan idag, tror det berodde på den skitfula svanktatueringen som hela tiden visade sig när hon framför lyckades göra bättre armhävningar än mig 

alternativt

Idag kom min supersnygga skinsuit i samma italofila design som kittet med post från Umeå som för övrigt är en underbar stad

Det är nämligen ord som ingen utom jag exakt vet vad de syftar på. Speciellt inte jag själv, som aldrig har varit i Umeå men ändå tycker det verkar underbart! Så när jag nu lägger dessa ord åt sidan så hoppas jag ni läsare känner en större närvaro i läsningen, som man säger.

Jag ska bli mer deskriptiv.

Idag körde jag till exempel måndagspasset på boxningsklubben. Jag hade magknip, vilket gjorde sig påmint vid varje hopp när vi hoppade hopprep. När vi kom in på själva boxningen var dock knipet borta och dansfötterna lekte loss. Så blir det oftare och oftare, jag längtar efter dans när jag kör boxning. Och när jag tragglar yoga!

Så när jag slog på hon jag körde med, och när jag dansade runt henne, så kom det ett smaskande POW från mina handskar. Det låter så när man träffar där man ska.

Sedan började det komma svettdroppar från min panna och hennes. Och de säckhandskar jag hade fått fatt i passade mitt lynne den dagen. Mitt sätt att slå. Jag fördelade kraften från tårna upp genom höfterna in i knogarna ut på säcken.

Smask, sa det, även från säcken.

Min vana trogen så hade kroppen kommit igång och dansade runt säcken som en älva lagom till klockan ringde. Magövningar. Jag väntade in min ljumske som brukar ge sig tillkänna vid övningarna i den ringningen, men ljumsken hölls tillbaka av någon annan  muskelgrupp.

Så jag svettades ut det sista av mitt magknip och njöt av att ljumsken bara fanns där utan att kännas.

Sedan cyklade jag hem, visslandes.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s