Livet gav mig en kindpuss och sa hej

Do less of what makes you shitty låter ju inte lika positivt

Ha ha!!

Idag är jag skitnervös och förväntansfull. Så är det alltid inför nya intåg i min vardag. Jag känner det på sötsuget och krypet i benen! För nu när jag har landat i Eskilstuna i mitt fina kollektivliv, så är det dags att även traska tillbaka till jobbet med mössan i hand. Slut på dagdriveriet! Slut på försöken att lära sig saker som inte är värt ansträngningen och istället satsa på det man redan vet är hyfsat kul och man behärskar. Och som faktiskt även det gör nytta för samhället. Man behöver inte kunna allt. Man måste spara lite åt dem som verkligen vill!

Men Anna du har väl aldrig trott att du i hela härlighetens namn ska kunna göra någonting så praktiskt och tekniskt som att montera solpaneler?

Slut på ont i magen för skuldkänslorna över att inte lära sig det man hade tänkt. Slut på dålig lärmiljö.

Beslutet kom egentligen redan för några veckor sedan, eller ungefär en månad. Hem från andra boxningsträningen kom jag på mig själv med att fnittra för mig själv. Åt mig själv! Med mig själv! För att jag egentligen inte alls tyckte att panelmontering var särskilt kul, nu när jag insåg allt som krävdes för att behärska det.

Däremot var det roligt att omfamna en panel och bara ligga där och älska solen.

Eller så var lärmiljön totalt jävla värdelös. För dig, vilket är det enda som spelar någon roll för ditt beslut.

Så idag har jag roat mig med att måla om mitt skoställ. Vitt blir det, vitt och fräscht!! Jag har sällan ro att ägna mig åt renoveringsaktiviteter, men idag behövde jag det. Vaknade till skränig mobilmusik nerifrån köket HATA HATA HATA och letade desperat över min tappade öronpropp. Dundrade ner med sömn i ögonen och fick serverat kaffe, alltid något. Och så lite garv, värt.

För övrigt har jag även putsat upp sex par skor inför jobbstarten imorgon. Sex par AV mina skor. Jag fick även för mig att räkna antalet skor jag har här i Eskilstuna. Jag fick ihop till 17 par, inkl. innetofflor men exklusive danstossor. Tre par cykelskor: landsväg, sommar-spd och vinter-spd. Herre min je. Då tycker jag ändå att jag har få prylar. Men skor…

Mer om prylar i kommande inlägg och på podden. Prylsnack är kul, bara man får ha det perspektiv man behärskar.

Nu ska jag gnugga nervositeten ur ögonen och ta mig iväg på lite viktigheter.

Pussas lugnt idag!

2 reaktioner på ”Livet gav mig en kindpuss och sa hej

    • Ja du Lars. Då hade jag gått runt och varit nyfiken!! Så jag är glad att jag gjorde det och har säkert fått en del inblickar och kunskap som jag upptäcker efterhand..!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s