Voila: fettisdagen 2018

Vissa dagar är jag extra glad att slippa vara inspiratör. Till exempel idag!

Idag firas över hela landet den urgamla Fettisdagen. Då ska man som bekant glufsa i sig bisarra mängder vispgrädde och mandelmassa paketerat i en slät kardemummabulle. Hur kan man förstöra en bulle så?? Och som vegan ska man gärna trumfa över alla gamm-semlor och göra någon supersnygg dito som gärna prånglas ut på sociala medier.

Gärna raaaaaawwww

Nä, jag lider med alla matbloggare idag och firar min fettisdag med universums sunkigaste ful-semla. Hell yeah!! Och Karin bara garvar och skakar på huvudet: köpebullar med brödglans, rosa marsipan och vispbar sojagrä… Nä, jag kan fan inte ens kalla det grädde. Skiten tar ett år att få fluffig.

Men gott vart det! Och allt ska ju ändå blandas i magen. Observera den finfina havredrycken i bakgrunden. Hade fluffet varit högre hade den inte synts!!

Så idag njuter jag av att slippa vara en inspiratör.

Jag är bra på mycket, men jag hatar bakverk, ok?

Nästa år vill jag bli bjuden på finsemla hos Veggoköket

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s