Lite mer om havre.

Blir kort inlägg ikväll. Kort men viktigt! Handlar nämligen om hur min hemkörda havregrynsmjölk blev helt ok!

Om någon bryr sig så var mitt hemliga trick att ta med lite, lite neutral rapsolja samt en miniskvätt agavesirap. Samt då att krama ur så mycket som möjligt av det som ska rinna genom silduken. Då får man en vettig konsistens med lagom sötma och sälta.

Håller sig 2-3 dagar i kylen, enligt dem som vet.

Literpriset blir ca 2kr, jämfört med oatlys Ikaffe som kostar 19kr. Minus egen arbetstid, men plus den härliga kroppsskrubben.

Så det blir typ 2 spänn litern för helt ok havredryck!! Utan konstig eftersmak!

Så grymt stolt.

Win win win win WIN!

Mvh

Er havretjusare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s