podd podd PODD!! och en tillbaka-kaka på det

Nämen titta vilken söt potatis naaaaw

Sorry, är lite podd-hög. Det är så sjukt kul att podda. Vi satt idag på förmiddagen, jag och Katja och Ivar, med mikrofonen hemma i Katjas soffa, och spelade in lite ditt och datt. Vi tog om en del grejer, sparade en del godbitar till senare och kom på idéer till kommande avsnitt. Planerade var vi skulle klippa. Micken var så proffsig. Som i en musikstudio!

Det roliga med podd-formatet är just att man kan snacka med varandra på ett sätt som inte går att göra i blogg-format.

Såklart.

Innan vi gjorde klart slutklämmen av inlägget käkade vi lite av Katjas canneloni med gudomlig tomatsås och snackade vardagsgrejer. Sedan värkte vi fram den där viktiga slutklämmen innan jag drog iväg på min kurs, och Katja och Ivar på sitt mor-och-sonande.

På boxningen hände sedan lite roliga grejer. Jag guidade en ny kille runt cirkelträningen, men det var inte det roligaste. Det roligaste var när jag plötsligt erhöll ett tips om slagteknik av en annan jag körde med, som inte alls hade koll på helheten. Jag hade på nolltid kunnat peka ut minst tre saker han själv skulle behöva putsa på i sin teknik. Nej förresten, som han själv skulle behöva korrigera rätt rejält. Skulle han för övrigt ha tipsat mig om jag hade varit man? Hann jag såklart tänka. Men ok, han kanske behärskade just den teknik han tipsade mig om.

Så hur reagerade jag?

Först blev jag skitförbannad och tänkte, honom vill jag aldrig köra med igen. Med sur uppsyn körde jag klart övningen.

Men sedan klurade jag ut en hämnd. I nästa rond skulle vi öva smidighet och reaktionsförmåga. Här visste jag att han hade brister i var han placerade blicken samt lyhördheten i fotarbetet. Så jag tillbaka-tipsade metodiskt om detta medan vi körde, vilket ledde till att han fick en helt annan kvickhet och vi fick en helt ny typ av kontakt där vi dansade runt varandra på golvet.

och DÅ

började vi skratta. Medan vi dansade.

Så jävla vackert och svettigt.

Det är träning när den är som bäst. Svett och glädjetårar. Dansa omkring och slå på varandra och skratta.

YEZZZZ

Det får avsluta dagens bloggande.

Nu ska jag ladda för natten. Imorgon fyller finaste Karinvännen tillika hyresvärden min år, och då vankas tulpaner och specialbeställd indie-gryta. På kvällen, för jag tänker sova ut imorgon.

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att tipsa om tre veganska bullsorter. Tillbaka-tipsa mig gärna om ni blir förbannade på dem.

Kort datum!! Skynda fynda
Klassikern. Say no more.
Och så en semla!! Assa brassa mandelmassa och sprutvegangrädde på det ba YUMYUMYUM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s