wtf ännu en cykelpodd??

 

Ursäkta mig, men det är faktiskt en cyklistpodd och inte en cykelpodd vi har startat.

YES!

Precis så är det. En ny podd har precis slungats ut i etern!

Av cyklister, med cyklister, under ytan på cyklister. Vi gräver innanför den ytliga vadmuskeln, ut i de vinterfrusna fingerspetsarna in i de spända lårmusklerna på väg mot hjärtats bultande cykelpump.

CYKLISTPODDEN är en svensk podcast av och med cyklister på alla nivåer. Vi som gör podden är passionerade cyklister Katja Fëdorova och Anna Lindén med flera cykelvänner från när och fjärran. Vi pratar cykel, cykling och cyklister både utifrån sporten och det personliga perspektivet. Humor varvas med allvar, precis som asfalten varvas med grus och stig och gamla synder med aktuella händelser. Vi lovar inte ett avsnitt i veckan – men vi lovar att du blir cykelsugen efter varje lyssning!

Vår podd! Vår nykläckta, skrynkliga, yrvakna PODD!

Katja tog orden ur munnen på mig med sitt inlägg om CYKLISTPODDEN på den dagen som första avsnittet sändes. Efter det att hon designat headern och klippt ihop det. Fast det var faktiskt andra avsnittet rent kronologiskt. Det är lite så vi jobbar. Som Starwars.

För det var nämligen Katja som pratade med vår eminente vän Johan Lindkvist aka Swyzak om tävlingssverige och mer specifikt om kommande mästerskapen i cyclocross. Och eftersom vår podd såklart även jobbar med tajming, så behövde vi skicka ut Johan och Katja i etern innan vårt om-oss-därför-ska-ni-lyssna-på-cyklistpodden-avsnitt. Vilket även var ett sådant där nyttigt inlägg för mig, som har noll koll på tävlingssverige!

Jag ser personligen fram emot när vi får vräka ut oss om äventyrscykling. Den som tror att äventyrsepitetet enbart förtjänas av den som cyklar jorden runt har nämligen fel. Testa att dra en repa till Långholmsbryggan på midsommaraftons natt, eller vintercykla i -17 med pannlampa och ett gäng danskar. Tofta skjutfält i skymningen med dåligt batteri. Eller en heldag med rumpskav! Där har du något att bita i.

Vår podd är i finfint sällskap av andra trevliga och välformulerade cykelpoddar. Så att ingen behöver känna sig ensam på toppen!

Så välkomna alla lyssnare.

Jag hoppas såklart att vi lyckas roa er.

Kunde tyvärr inte få nog av den här bilden på Katja. Det är för övrigt självklart hon som designat poddens visningsbild, visningsfötter och klippt alla avsnitt. Nu ska jag få höftmassage och sen bli bjuden på after work av mina kollegor, som jag är tjänstledig ifrån. I ett svagt ögonblick lovade jag att komma tillbaka i förtid om alla käkar från veganmenyn på O’Learys ikväll. Vi får se hur det blir med den saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s