Hitta sig själv själv? Glöm det.

Ibland lider jag av föreställningen att jag behöver komma bort. Sitta ensam på en pinne i skogen. Sitta och glo på en kritvit strand, eller någon annan liknande plats. För att få insikter om vad jag vill, och vem jag är. Var jag hör hemma!

Detta är en föreställning, som har en stark dragningskraft på mig.

Fel.

På mina demoner.

Jag har nämligen genomskådat det där luftslottet.

För det är mycket mer spännande att se vad som händer när man är i andra människors sällskap. Som när jag sitter här och skriver. Det är ju knappast så att jag skriver till mig själv. Jag skriver ju med er läsare i åtanke.

Sen hör det till saken att ni inte hade varit det om ni inte hade gillat det jag skriver som från början ju kommer från mig och enbart är jag som läser. 

Ta Tyskland som exempel! Jag hade aldrig fått syn på mitt mobilflipprande beteende om inte Forest hade haft ett icke-mobilflipprande beteende. Många negationer nu. Det jag menar är att jag fick syn på mitt eget beteende när han hade ett motsatt. Jag såg mig själv, och det var något jag inte gillade.

Han tog fram dåliga sidor! Nej, det kan man inte beskylla honom för. Om han hade flipprat lika mycket så hade jag ju fortfarande haft mitt eget beteende. Det var ju jag som tog fram den sidan.

Jag tog fram bra sidor i hans sällskap också! Till exempel den prestigelösa, ödmjuka inställningen till navigering. Och den besinningslösa jakten på tysk falafel.

Älska tysk falafel.

Det är dag 12 i mitt mobilfria liv. Hittills har det tvingat mig att passa tider, köpa lite dyrare bussbiljetter samt förhoppningsvis gjort mig lite mer närvarande.

Min nya mobil kommer tydligen den 22 december.

Jag har inte saknat min gamla, det är snarare en ursäkt till att slippa tvinga på er en massa suddiga bilder. Som det blir alltmer uppenbart att de faktiskt är, eftersom jag enbart bloggar från datorn numera.

Nu ska jag ut med löparskorna och göra snortestet på min förkylning. Jag tror att det kommer att vara tjockt, och att den därmed är på väg bort.

Så är det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s