Kristin! 


Sitter och laddar för lite ängsö-intervaller och tänker på varför det är så roligt att låna ut sin cykel till andra. 

Jag har ju lånat grejer av kompisar för att kunna haka på löpning, vandring etc, lånar nån varm tröja vid kyla etc. Lånat ut ryggsäck, lånat random prylar. Men varför är det så roligt att låna ut just cykeln? 

Som igår! Kristin kom på besök från sitt säsongande i fjällen och vi körde en snutt, lite avvägar till Tillberga och tillbaka. Syftet var att göra lite ärenden längs grusvägarna. 

Varför blir jag så glad över att se någon, nära eller kär eller ingetdera, någon man vill väl!, fara fram på mitt eget fordon? I mina skor? Katjas hjälm? *tack raring* I mitt favorit-kit? Mina favvo-proffsbrillor?

Jag vet inte! 

Men kul är det och glad blir jag och det räcker.

Så är det, faktizkt. 

4 reaktioner på ”Kristin! 

 1. Håller med – plötsligt ere extra kul att läsa Linkans inlägg om alla mtb-äventyren, och Valle var glad som lånade ut den till mig i första taget… Och all glädje med våra incestbibsen 😉 Fortfarande mina bästa bibs haha! Kul ni hade skoj :DDD

  Gilla

 2. Lotto Ladies Team 2010!

  Antingen det är vanligare att man lånar ut sina cykelprylar och t.o.m. sin cykel eller det handlar om något slags synkronicitet:

  Min reservcykel/skitväderscykel/cykeltrainercykel/min gamla cykel som jag köpte begagnad är 2011 och som ingen ville betala ett vettigt pris för i fjol bl.a. därför att sadelstolpen satt och sitter fortfarande bergfast körs sedan en vecka av min cykelkompis cykelkompis som annars skulle ha varit utan en fungerande racer p.g.a. ett styrlagerfel men som lyckligtvis har precis samma sadelhöjd som jag.

  Jag ljuger inte alls när jag säger att det gladde mig nästan outsägligt när jag nyss tittade in på hans Strava-konto och såg att han hade radat upp nya segmentrekord trots att hans egen cykel är en ganska dyr toppmodell av ett mycket känt märke..

  Gillad av 1 person

  • Ja!! Det är som att en del av en själv lever vidare genom den andra cyklisten. Kanske är den lilla defekten som gör att cykeln tar revansch på de dyra märkescyklarna, en underdog..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s