Rehab-flås 

Så. Då har jag klarat av veckans andra intervallpass och dessutom med inslag av backe. Som vanligt hann vi bara två av tre berg (körde Felix och Tillberga kyrka, Gäddeholm fick vara) och så lagtempo däremellan. 

Jag flåsade och fick väl nån lucka, men eftersom klungan var klok körde vi lugnt mellan intervallerna vilket gjorde gott för återhämtningen.

(Det är en konst att hålla nere tempot mellan de intensiva partierna och på så vis komma åt den där åtråvärda återhämtningen. Dagens klunga var mycket lyhörd och fixade detta, det gladde mig)

Dagens pass är en personlig seger eftersom jag hade rätt trötta ben sen i tisdags. Jag hade dessutom sovit för lite pga gårdagens uppesittarkväll med Karins hälft. Vi avhandlade de vanliga viktigheterna på för mig nya och för viktiga sätt för att jag skulle vilja gå och lägga mig i tid. (Det handlade inte bara om att han hade köpt rea-slangar med för stor ventil för sonens mtb)

Så denna rehab har rivstartat. Hittills har jag skrapat ihop ett motionslopp i form av Trosatrampen, tisdagsintervaller och dagens backar samt en finfin morgonpendling. 

Flåset ska nu åtgärdas med ännu mera backe. Samt med någon form av intensiv bålträning. De som vet säger att det hjälper. 

Imorgon blir det vilodag och kanske finbesök, och lördag funderar jag på lite grusvägar. Söndag blir förhoppningsvis distans med klubben. 

Avslutar med lite idolbilder på kvällens fina medcyklister. 

Hej Jerker! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s